fbpx

Gemiddeld  bij 229 beoordelingen

Greenpowders trots sponsor u-track atleten

Een groep van 12 atletiek talenten in Utrecht wordt momenteel klaargestoomd en voorbereid op een professionele carrière in de atletiek. Samen met partners helpen we ze met voedingsadviezen en producten om hun doelstellingen op een gezonde en verantwoorde manier waar te maken. 

We zijn daarom ook erg trots om te mogen bijdragen aan het toekomstige success van de atleten op momenten dat ze herstellen van hun trainingen en wedstrijden. Ze kunnen dat zorgeloos met Greenpowders Protein doen, mede omdat we bij de anti-doping autoriteit (NZVT) onze proteïne onafhankelijke laten testen. 

Bij onze eerste bijeenkomst hebben we uitgebreid samen gekeken naar de invloed van plantaardige voeding op sportprestaties en het nut van eiwitten om te herstellen wedstrijden en trainingen. We vonden het super om te zien hoe deze jonge sporters erg openstaan ten aanzien van een plantaardig dieet en dat de ouderwetse gedachte dat je hiermee niet sterk kunt toch echt wel passé is.

Omdat we deze samenwerking waanzinnig mooi vinden en graag nieuwe generaties topsporters willen ondersteunen zijn op zoek naar meer vergelijkbare samenwerkingen. Ken jij of ben jij een (semi)professionele sportvrouw of sportman die het interessant zou vinden eens te bellen hierover laat het ons vooral weten via info@greenpowders.nl. 

Delen:

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on pinterest
Pinterest

Blijf op de hoogte

Mis nooit exclusieve kortingsacties, heerlijke recepten en meer zodra je je aanmeld voor de Greenpowders update. Ontvang nu tijdelijk 10% korting op je eerste bestelling.

We zullen je gegevens nooit delen en je kunt je altijd weer afmelden.

Gerelateerde posts

Smoothies

Popeye’s Coffee

Wist je dat Popeye ook een enorme fan is van onze koffie smaak? Hij drinkt zijn koffie dan ook het liefst met een portie Coffee

Lees meer »
Smoothies

Hulk Smash Smoothie

The Hulk’s favoriete smoothie zit boordevol gezonde ingrediënten. Uitermate geschikt voor wanneer je de wereld moet redden en toch nog even snel je vitamientjes en

Lees meer »
Recepten

Vegan Linzen Dahl

Deze overheerijke linzen stoofpot is ook lekker met kikkererwten inplaats van linzen. Het wordt meestal met naanbrood gegeten maar is met rijst ook super! Ingrediënten

Lees meer »
Inspiratie

Greenpowders trots sponsor u-track atleten

Een groep van 12 atleten in Utrecht wordt klaargestoomd en voorbereid op een professionele carrière in de atletiek. Samen met partners helpen we ze met voedingsadviezen en producten om hun doelstellingen op een gezonde en verantwoorde manier waar te maken.

Lees meer »

Bedankt!

Hierbij jouw kortingscode voor 10% korting:

YES-VE-GAN-10

We sturen je ook nog een bevestiging met daarin de kortingscode en een gratis smoothie ebook.

Meld je aan voor korting

Ontvang 10% korting en smoothie ebook

Je ontvangt direct je kortingscode en we delen graag onze liefde voor heerlijke smoothies met je.

Winkelmand
Je winkelmand is leeg.

Het lijkt erop dat je nog geen keuze hebt gemaakt