Persoonlijk Vegan Voedingsplan

Eiwitrijke recepten

Ideaal voor een sportieve lifestyle. Voor ontbijt, lunch en diner

Persoonlijk

Afgestemd op jouw doelen en behoeften. Inclusief voedingswaarden.

Gemak

Eenvoudige ingrediënten en voorzien een van een boodschappenlijst.

Een druk leven, veel sporten en gezond eten. Soms kan dat een best lastige combinatie zijn. Zeker als je ook nog een zeker doel voor ogen hebt, zoals aankomen of afvallen in combinatie met een sportieve levensstijl. Maar ook als je gewicht voor jou helemaal prima is. Voor jou stellen we daarom  heerlijke eiwitrijke vegan voedingsplan samen vol recepten samen die qua portiegrootte zijn afgepast op jouw specifieke doelstellingen, activiteitenniveau en lichaamstype. 

Wat zit er in het voedingsplan?

21

Recepten

7

Dagen gerechten

10%

Korting op Greenpowders

Hoe werkt het?

Je ontvangt jouw voedingsplan ongeveer 5 dagen na het insturen van onderstaande aanvraagformulier. Hierin houden we rekening met jouw doelen,  activiteitenniveau en allergieën. We gaan uiterst vertrouwelijk om met je gegevens en zullen deze nooit met anderen delen. 

Begin hier jouw voedingsplan

Om het voedingsplan van juiste hoeveelheden te voorzien willen we graag weten wat je doel is qua gewicht. Bijvoorbeeld als je graag wat wilt afvallen, maar ook wanneer je meer spieren wilt groeien door wat in gewicht aan te komen.

Vul hier onder jouw doel in:
Afhankelijk van hoe actief je nu bent zullen we de porties afstemmen. Een te grote of te kleine portie is niet wenselijk en helpt niet mee je doelen te bereiken.

Geef hieronder aan wat jouw activiteitenniveau is:
Om de juiste caloriebehoefte te berekenen dienen we rekening te houden met je gewicht en lichaamstype. We zullen deze gegevens absoluut nooit delen met anderen.
Vul onderstaande gegevens nog in en je ontvangt met ongeveer 5 dagen jouw persoonlijke voedingsplan.